Ώρα για διακοπές

Πέρασε η πρώτη σεζόν του “ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Reloaded”. Σε αυτή ο απολογισμός κρίνεται απόλυτα θετικός. Τι σημαίνει διακοπές για εμάς αλλά και για τους υποψήφιους.

Η χώρα μας κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο μοιάζει άδεια. Μέσα στην ατυχία των συγκυριών είμαστε τόσο τυχεροί και μπορούμε να έχουμε μέρη για απόδραση σε μακρινή αλλά και κοντινή απόσταση. Βουνό ή θάλασσα? Όποιο κι αν είναι το μέρος που φαντάζεσαι την ξεκούρασή σου το έχουμε.

Είναι σημαντικό μετά από μια χρονιά που είτε προσπαθείς να βρεις δουλειά είτε έχεις δουλειά να μπορείς να  αδειάζεις το μυαλό σου από τα επαγγελματικά και να το γεμίζεις ενέργεια, δύναμη και θετικές σκέψεις. Θα έρθει πάλι ο καιρός που θα πρέπει να πέσεις στα βαθιά του επαγγελματικού σου στόχου. Μέχρι τότε όμως φρόντισε να γεμίσεις ενέργεια, εμπειρίες και θετικές παραστάσεις.

Είναι σημαντικό να μπορείς να τα αφήνεις όλα στην άκρη έστω και για λίγο και να δίνεις στον εαυτό σου το χώρο και το χρόνο που χρειάζεται για να ξεφύγει απ’ όλα. Έτσι λοιπόν, εμείς θα δώσουμε ξανά 29 Αυγούστου λίγο πριν ξεκινήσει η αγορά να αποκτά τους πραγματικούς ρυθμούς της. Τη περίοδο όπου θα ξεκινήσει να ενεργοποιείται και να ανοίγει θέσεις για όλους εσάς που έχετε στόχους για μια θέση εργασίας.

Σας ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε τη σελίδα μας. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε και να ήρθατε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο σας για τη χρονιά που πέρασε. Με την επιστροφή μας θα βρείτε νέο υλικό, περισσότερη όρεξη και φυσικά μια πηγή βοήθειας για τη δύσκολη χρονιά που έρχεται στην αγορά εργασίας. Θα σας βοηθήσουμε όλους να ξεσκονίσετε τα βιογραφικά σας και να τα βελτιώσετε έτσι ώστε από 1 Σεπτέμβρη να μπορείτε ήρεμα να ξεκινήσετε το κυνήγι των στόχων σας. Μέχρι τότε θα κάνουμε τα review μας σε παραλίες και σε beach bars.

Σας ευχαριστούμε για την δύναμη που μας δώσατε. Συνεχίζουμε μαζί μετά τις διακοπές μας. Καλό καλοκαίρι.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *