Πως να κάνεις Review στο βιογραφικό σου

Ολοκλήρωσες το βιογραφικό σου και είσαι έτοιμος να το στείλεις για να θέσεις την υποψηφιότητά σου για μια θέση εργασίας. Είσαι σίγουρος ότι είναι όλα εντάξει? Πέρα από τη δικιά μας βοήθεια που μπορείς πάντα να έχεις δωρεάν στέλνοντας το βιογραφικό σου για σχολιασμό και ανάλυση στο cv@biografikoreloaded.gr μπορείς και μόνος σου να κάνεις το πρώτο review!

Σε αυτό το άρθρο θα σου δώσουμε τα 5 πρώτα σημεία που πρέπει να κοιτάς μόλις ολοκληρώσεις το βιογραφικό σου έτσι ώστε να μπορείς από μόνος σου να κάνεις το πρώτο γρήγορο Review πριν στείλεις το βιογραφικό σου στην αγορά εργασίας.

1.Είναι επαγγελματικό?

Είναι εμφανισιακά επαγγελματικό? Δείχνει βιογραφικό που αξίζει να προσέξει ο recruiter και αν ναι είναι εύκολο να το διαβάσει και να βρει τις πληροφορίες που θέλει και θέλεις εύκολα και γρήγορα?

2.Είναι σωστά δομημένο και οργανωμένο?

Τηρείς τη σειρά που πρέπει? Είναι ξεκάθαρο το περιεχόμενο? Μπορείς να το διαβάσεις εύκολα χωρίς να σπαταλήσεις αρκετό χρόνο?

3.Το περιεχόμενο είναι αυτό που πρέπει?

Έχεις προσαρμόσει τις πληροφορίες στην θέση εργασίας που θέτεις υποψηφιότητα? Ταιριάζει το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείς στη φιλοσοφία της εταιρίας και στην αγγελία εργασίας που διάβασες?

4.Πρόσεξε τα λάθη!

Έχεις ελέγξει ότι δεν έχει λάθη συντακτικά, γραμματικά και ορθογραφικά? Ειδικά στους τίτλους των πεδίων και στα κύρια σημεία του βιογραφικού σου πρέπει να είσαι σίγουρος ότι δεν σου έχει ξεφύγει κανένα λάθος.

5.Παρακινεί την επικοινωνία μαζί σου?

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι ευδιάκριτα? Οι πληροφορίες που παραθέτεις παρακινούν τον recruiter να θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου? Του δίνεις πάνω από έναν τρόπο επικοινωνίας? Email, τηλέφωνο, LinkedIn πρέπει να δίνεις επιλογές στον recruiter να σε βρει ανά πάσα στιγμή και όπως το αποφασίσει.

Αυτά είναι τα 5 σημεία κλειδιά για να κάνεις μόνος σου το πρώτο γρήγορο review του βιογραφικού σου. Εμείς σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις και τη δικιά μας βοήθεια. Είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν έχεις τίποτα να χάσεις! Θυμήσου cv@biografikoreloaded.gr και είμαστε εκεί να σε βοηθήσουμε να απογειώσεις το βιογραφικό σου!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *