Κάνε το βιογραφικό σου διαφορετικό (vid)

 

Απλά βιογραφικά χωρίς καμία διαφοροποίηση το ένα από το άλλο γεμίζουν τα γραφεία και τα emails των recruiters. Πρέπει να ξεχωρίσεις από την πρώτη οπτική επαφή. Κάνε το βιογραφικό σου να ξεχωρίζει. Προσπάθησε να εντυπωσιάσεις και να κάνεις το βιογραφικό σου ελκυστικό και έξυπνο.

 

Βρήκαμε ένα βιογραφικό το οποίο είναι αρκετά πρωτότυπο, διαφορετικό και πετυχημένο. Γιατί εσύ περιορίζεσαι σε ένα χαρτί που κυριαρχεί το άσπρο και το μαύρο? Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείς πως μπορείς να αλλάξεις την τύχη του βιογραφικού σου κάνοντάς το πιο ελκυστικό? Θέλεις βοήθεια? Η ομάδα μας μπορεί να σου προσφέρει δωρεάν review στο βιογραφικό σου σύμφωνα με την θέση εργασίας που θέλεις και μπορούμε να σου δώσουμε ιδέες για το πώς θα κάνεις το βιογραφικό σου πρωτότυπα ελκυστικό ώστε να μην μπορεί κανείς να το προσπεράσει εύκολα.

 

Μέχρι να το σκεφτείς και να μας στείλεις το βιογραφικό σου στο cv@biografikoreloaded.gr δες το παρακάτω βιογραφικό και σκέψου εάν εσύ θα προσλάμβανες τον Mark Leruste να δουλέψει για σένα. Τι έχεις να χάσεις? Στείλε μας το βιογραφικό σου και κατέρριψε τον μύθο ότι η ιδανική δουλειά για σένα είναι μακριά!

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *